Pokreće Blogger.

[EMPTIES] Preparativa i dekorativa


 Dugo nije bilo ovakvog posta na blogu pa se skupilo i dosta praznih bočica. Mislim da su najvjerodostojniji dojmovi oni koji steknemo nakon što nešto u potpunosti potrošimo pa ću danas kratko prokomentirati sve proizvode i reći vam bi li ih ponovno kupila, ili ne.

Schauma Pro-vitamin B5 šampon koristila sam gotovo godinu dana, a sigurno ću mu se vratiti kada potrošim jedan drugi koji trenutno koristim. Kosa mi se od njega ne masti brzo, a nije mi isušio tjeme. Ne sadrži silikone što mi je bitno jer mi šamponi s njima u sastavu otežavaju kosu i skraćuju vrijeme između dva pranja, iako nisam protiv silikona kao takvih.

Novi Schauma NektarNaehrpflege regenerator sam već kupila jer je ovo najhranjiviji regenerator bez silikona koji sam pronašla na našem tržištu. Kosu bez problema mogu raščešljati, njegovana je i meka. Budući da ga koristim već jako dugo mogu vam dati toplu preporuku jer sam inače dosta oprezna s recenziranjem šampona i regeneratora jer ih ni sama ne mijenjam prečesto.


Lavozon Sonnenmilch 30 Hoch losion je za sunčanje koji sam kupila na akciji u Mulleru za manje od 20 kuna. Nisam imala nikakvih problema s njim, relativno se brzo upijao i nisam izgorjela niti jednom. I ove godine ću se opskrbiti njihovim proizvodima jer dobijem puno za jako nisku cijenu. Zaštita od sunca bi svakome trebao biti prioritet (svi slušamo stalno o štetnim učincima sunčevog zračenja), a na ovaj način se omogućava i onima manjeg budžeta da budu zaštićeni.

Avon nutra effects velvet soft moisture* kremu za tijelo sam davno potrošila i bila mi je dobra ljeti kada sam htjela nešto lakšu hidrataciju. Već sam pisala o njoj ovdje, a kako mišljenje nisam promijenila neću duljiti.

Dove purely pampering gelove za tuširanje hvalim već godinama, a tako će i biti jer su ovo jedini gelovi koji mi nimalo ne isušuju kožu. Ovaj s mirisom božura mi je među omiljenima.


Neutro Roberts Extra Delicate roll on kupila sam zbog mnogih preporuka na forumima i nisam se razočarala. Učinkovita zaštita i ugodan puderasti miris su razlog zašto sam novi već kupila, a ne namjeravam tražiti druge za sada.

Garnier Invisible dezodorans sam prije obožavala i puno puta sam ga nahvalila u empties postovima, no nekako sam se zasitila dezićima u ovakvom obliku i prešla sam na roll on. U zadnje vrijeme nisam bila zadovoljna učinkom i ne znam je li to samo jer je došlo do zasićenja, ili su mijenjali formulu pa bih voljela da mi netko u komentarima javi svoje dojmove.

Afrodita Cotton&Silk tekući sapun* brzo sam potrošila i to mu je vjerojatno jedina mana. Već sam pisala o njemu i samo ću dodati da ima odličnu pumpicu s kojom je lako raditi jer je potreban samo lagani pritisak kako biste istisnuli sapun.


Aura correct me! korektor već sam spomenula u jednom empties postu, a napisala sam i recenziju koju možete pročitati ovdje. Voljela bih da ima jače prekrivanje, ali inače se radi o jako dobrom korektoru.

Catrice tekuća kamuflaža je proizvod koji se uvijek nalazi u mojoj kolekciji i kupila sam je već par puta. Drogerijski korektor s najboljim prekrivanjem koji je dostupan u Hrvatskoj. U potpunosti mi je zamijenio Maybelline Fit me (kojeg više nema kod nas), a pisala sam o njemu ovdje.

L'Oreal Miss Hippie maskaru sam kupila kada je u Mulleru bila na popustu od 50% i drago mi je što nisam platila punu cijenu jer jednostavno nije prikladna za moje trepavice. Nije mi se svidio efekt jer nije davala ni dužinu, ni volumen koji mi je potreban. Imam problematične kratke trepavice i mislim da bi ova maskara više odgovarala nekome s prirodno dugim trepavicama. Nije bila potpuni promašaj, ali definitivno nije ušla u favorite.

Essence The False Lashes Dramatic Volume Unlimited* je jedna od boljih drogerijskih maskara koje sam isprobala, a uz to i najjeftinija. Nisam očekivala ništa, a dobila sam jako puno. Daje dužinu, volumen i drži trepavice uvijenima. Post o njoj možete pročitati ovdje.

Catrice Pret-a-Volume* imala je dobar omjer cijene i kvalitete, a više sam o njoj pisala ovdje.


 Uriage micelarne su mi odlične, a ružičastu sam recenzirala ovdje. Mislim da sam potrošila već dvije litre ovih micelarnih i jedina mana im je parfem u sastavu koji zapravo nije potreban.

Garnier roza micelarna je već kupljena i u uporabi jer je moja najdraža micelarna i s njom skidam šminku svaki dan. Ovo manje pakiranje je vrlo praktično za put pa ću ga sačuvati jer mislim da će mi dobro doći sljedeći put kada ću ići negdje.

Biobaza lift it i Balea Aqua serum sam spomenula već u postu o proizvodima koji mi se nisu svidjeli. Oba brenda imaju puno boljih proizvoda u svom asortimanu pa se nadam da će poraditi i na formulacijama ovih. Biobazin lift it se svidio mojoj majci i mislim da bi bio dobar osobama sa zrelom, suhom kožom, a Aqua serum mi je izazvao milijun prištića nakon što su nešto promijenili u sastavu pa sada bježim od njega što dalje.



Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda? Volite li čitati empties postove? :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 10

  1. Volim citati potrosene proizvode daa :) ajme koliko toga ima *.* dosta stvari sam probala i super su mi..neke vidim da cu tek morati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda cu ih nastaviti pisati. :D Nekako trosim puno stvari istovremeno pa se sporo potrose, ali onda odjednom imam dovoljno toga za XXL empties :))

      Izbriši
  2. volim :) Ovu rozu micelarnu Garnier, Dove gelove koje obožavam, Afroditine tek.sapune-ali ovaj nisam probala, te Schauma šampone-ovaj ne, probala zeleni, zlatni, narančasti a muški koriste onaj plavi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo misljenje oko dosta proizvoda. :D Ovo su bas neki all time favoriti koje koristim godinama i mogla bih o njima danima naklapati :D

      Izbriši
  3. Isprobala sam ove Dove gelove za tuširanje koji su mi super, Catrice kamuflažu koju trošim kao da ju pijem, Uriage zelenu micelarnu koja mi je isto bila super i Balea Aqua serum kojeg sam već drugi put kupila jer mi je odličan. Začudilo me da ti je serum napravio prištiće :O ja imam mješovitu kožu sklonu prištićima i evo, već skoro četiri mjeseca koristim serum i nema prištića. Sto ljudi, sto čudi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je serum prije bio super, ali eto, sad nikako. :/ Dosta brzo reagiram na proizvode za lice pa me i ne cudi toliko, ali mi je trebalo dosta dugo da saniram stetu pa se vise ne upustam u avanture s njim, iako volim ucinak koji pruza. :D Drago mi je da tebi odgovara :))

      Izbriši
  4. Jesam ja jedina kojoj garnier micelarna nije nesto? Niveina mi je puno bolja, a i jeftinija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutno koristim Uriageovu koja je pri kraju pa krecem na isprobavanje Nivee, bas me zanima kakva ce mi biti. :)

      Izbriši