Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Urban Decay Naked Heat paleta

 
Nakon godinu dana korištenja, konačno sam se odlučila natipkati svoje dojmove o Naked Heat paleti. Zapostavila sam recenziranje i bila sam zaokupljena drugim stvarima pa ću u narednom razdoblju nadoknaditi to brojnim recenzijama proizvoda koje već duže vrijeme koristim.

Od izlaska Naked Heat palete na tržište došle su već brojne nove pa neću puno filozofirati. Ja mogu reći da mi je ovo do tada bila najdraža Nakedica i prva koju sam htjela kupiti, ali sam je spletom okolnosti dobila na Urban Decay launch eventu.

1. Pakiranje


Pakiranje je robusno od kvalitetne plastike i dosta teško pa možda nije najzgodniji izbor za putovanja (ali zato postoji Naked Petite Heat). Sadrži veliko ogledalo koje vam može poslužiti kada niste doma. Sadrži i dvostrani kist koji je moja jedina zamjerka jer smatram da su svi ti kistovi u paletama nepotrebni, ali vidim da su ga u novoj paleti izbacili i pozdravljam tu odluku. Paleta je izvana još zapakirana kartonskim omotom koji možete vidjeti na slikama.





2. Nijanse i teksture


Boje unutar ove palete su bakrene, ciglaste i narančaste. Od ukupno 12 sjenila, 7 ih je mat (Chaser, Sauced, Low Blow, He Devil, Cayenne, En Fuego, Ashes), a 5 sjajnog završetka (Ounce, Lumbre, Dirty Talk, Scorched, Ember). Jako mi se sviđa što paleta ima baznu nijansu Chaser (i da nije bijela kao u sličnim paletama) te nema crnu koju unutar paleta nikad ne koristim, već Ashes kao tamnu mat alternativu. Raspon nijansi vam omogućava svakodnevne nude lookove (Ounce, Chaser, Sauced, Low Blow), ali i intenzivne, večernje lookove (Lumbre, Dirty Talk, Scorched, En Fuego, Ember...).

Mat nijanse se dosta truse kada umočite kist u njih, ali nisam primijetila značajan fall out ispod očiju tijekom nanošenja na kapak. Uz to, mat nijanse nisu toliko jako pigmentirane pa se jako lijepo blendaju, iako im je tekstura više na suhoj strani. Shimmer nijanse i one sa šljokicama su puteraste i jako intenzivne, a najdraža mi je Lumber koju koristim jako često.





3. Trajnost


Sva sjenila koja koristim nanosim preko Wet'n'Wild baze pa tako i ova. Ova sjenila uz bazu traju do skidanja šminke, nisu mi se nakupljala u boricama i nestala.



4. Cijena i količina

U paleti se nalazi 12 sjenila s po 1.3 grama proizvoda, a cijena se razlikuje ovisno o mjestu kupnje. Čini mi se da je cijena kod nas u Mulleru oko 390 kuna, a na Feelunique-u je recimo 50.40€.

5. Zaključak

Izbor nijansi i kvaliteta sjenila su zadovoljili moje potrebe te je mogu preporučiti svima koji vole slične nijanse. Naravno, svatko za sebe mora odlučiti hoće li paletu platiti 400, 200, ili 50 kuna jer se u svim cjenovnim rangovima mogu naći kvalitetni proizvodi, ovisi samo jeste li veliki Urban Decay i beauty lover, trebaju li vam baš ove nijanse, ili ste možda netko tko radije uštedi na kozmetici. :)



*PR proizvodi (iako su proizvodi dobiveni na poklon, zadržavam pravo izražavanja svog iskrenog mišljenja)

4 komentara

  1. Fotke su ti kao i uvijek fantastično dobre i da , svakako bi željela imati ovu palettu jednog dana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, Katarina! :D Paletica je zgodan dodatak ako volis takve nijanse :)

      Izbriši
  2. Super recenzija, paleta je stvarno prekrasna i imaš divne fotke!

    OdgovoriIzbriši