Pokreće Blogger.

Recenzija - Makeup Revolution Redemption Palette ICONIC 3

Danas ću vam predstaviti još jednu Makeup Revolution paletu sjenila. Sigurno već znate da sam oduševljena omjerom cijene i kvalitete. No, krenimo na recenziju.

Radi se o Makeup Revolution Redemption Iconic 3 paleti. Mnogo je ljudi smatra dupe-om za poznatu UD Naked 3. Ne mogu ih nažalost usporediti jer nemam UD paletu, ali vam mogu ispričati nešto o Iconic 3.
Paleta sadrži 12 sjenila od kojih su 3 mat finisha, ostali su shimmer ili satin. Pogodna je kako za neutralne lookove, tako i za večernje.


 Na stražnjoj strani palete možete vidjeti sastojke. Sadrži 14 grama i cijena joj je na pinkpanda.hr oko 46 kuna, možete je naručiti i s Makeup Revolution stranice.
Nijanse su pretežito ružičaste, ali nosive u svakodnevnom životu bez straha od pretjerivanja. Neke se malo truse, ali ne oćekujem savršenstvo kod tako male cijene. Pigmentacija na kapku je vrlo dobra, neke nijanse su malo slabije ali meni je to čak bolje obzirom da se radi o bojama s kojim se lako pretjera.




 Na swatchevima slabije vidite mat nijanse, no na kapku se vide. Obožavam ovakve palete jer su odlične za smišljanje raznih lookova i sve je lijepo na jednom mjestu. Paleta sadrži i aplikator, no njega ne koristim. Vidim da mi se majica vidi u odsjaju palete, mali fail haha :). Boje su pogodne za sve boje očiju.



Pakiranje je stabilno, ne morate se bojati da će se neočekivano otvoriti.
Jako sam zadovoljna kvalitetom ovih sjenila i već znam koja će sljedeća paleta biti koju ću kupiti.
Ocjena 5/5

Sviđa li vam se ružičasta na očima? Jeste li isprobali već neku Makeup Revolution paletu?


Nema komentara