Pokreće Blogger.

Recenzija - Afrodita Aloe vera HYDRA TONIC


Znam, znam. Dugo me nije bilo, ali sam jednostavno bila preokupirana ispitima koji su mi daleko važniji od bloga koji je isključivo hobi pa se nadam da ne zamjerate.
U svakom slučaju, u pripremi imam jako puno postova koji jedva čekaju da ugledaju svjetlo dana pa se možete pripremiti na čitanje. :D

Danas glavnu ulogu ima ovaj krasni Afroditin tonik s aloe verom, točnije Afrodita Hydra Tonic*. Moram priznati da nisam osoba koja inače koristi tonik jer u mojoj rutini do sada nije imao nikakvu ulogu, ni svrhu.
No, kako mi je Afrodita poslala jedan lijepi ljetni paket u kojem se našao i ovaj tonik, odlučila sam mu dati priliku. I nisam požalila!

Ambalaža je jednostavna, plastična bočica s raspršivaćem. Moram primjetiti da je meni u početku izlazio fino raspršen proizvod, a sada se nešto pokvarilo pa šprica u jednom mlazu pa ga sad koristim uz pomoć blazinica. Ne znam je li to samo do mog primjerka, ili sam ja nešto potrgala, ali mislim da sam vam dužna reći bez obzira.
Sviđa mi se što je tekućina zelene boje jer automatski asocira na aloe veru. Nisam primjetila nikakav poseban miris tako da mislim da neće smetati osjetljivim nosevima.


Kao što vidite, među sastojcima nije niti alkohol denat, niti parfem koji se često znaju naći u vodicama za lice i iritirati ga. Također je veliki plus što je aloe vera na drugome mjestu na popisu.


Znate onaj osjećaj kada izađete iz tuša, a lice vam je onako krasno crvene boje, kao paprika babura? E, to je pravo vrijeme za upotrebu ovog tonika. Našpricam ga na lice i vrlo brzo nestane crvenilo, a ja se mogu posvetiti šminkanju čim se upije tonik, a to je u roku minutu-dvije.
Umiruje kožu, osvježava i smanjuje crvenilo, a uz to je priprema za nanošenje hidratantne kreme koju bih vam svakako preporučila jer korištenje aloe vere može izazvati isušivanje, iako to kod mene nije bio slučaj s ovim tonikom. Možete ga koristiti i nakon sunčanja, kako bi umirili lice nakon izlaganja sunčevim zrakama.

Cijena mu je oko 30 kuna za 100 mL proizvoda, a dostupan je u Mulleru te u Afrodita Beauty centru na Kaptolu.


Mene je svakako uvjerio u svoje djelovanje i mislim da odlično obavlja svoju zadaću. Meni je nanošenje tonika postala svakodnevna rutina što nisam mislila da će ikada biti, tako da imate moju iskrenu preporuku za ovaj proizvod.

Koristite li tonik za lice? Što vam je najvažnije kod takvih proizvoda? Imate li neke osobne favorite? :)

*PR proizvod

Broj komentara: 8

  1. Svi hvale taj tonik, morat ću ga isprobati, čim potrošim trenutni :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Inače ne koristim tonik jer nemam potrebu za tim i nekako nikad nisam imala osjećaj da bih ga trebala koristiti, ali po tvojoj recenziji mi se čini odličan pa ću ga isprobati definitivno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ih znala nekad kupiti, ali nijedan me nije oborio s nogu i činili su mi se nepotrebnim. Ovaj mi se jako svidio, a baš je jeftin :)

      Izbriši
  3. Ma bit će vremena za postove i sve, nadam se da je sve prošlo po planu i da si sad mirna bar neko vrijeme ;)
    Odlično zvuči, čim vidim aloa veru u sustavu znam da to mora biti nešto dobro. I ja sam preskakala tonik dugo, dugo, dok nisam naletjela na Byphasse i sad sam zaljubljena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još jedan ispit pa ću imati mira :D
      Ja sam isto zaljubljenik u aloe veru, sve s njom mi je dosad odgovaralo :D joj, posvuda čitam pohvale za Byphasse, morat ću i njega jednom isprobati :))

      Izbriši
  4. Već sam čitala puno pohvala na račun ovog tonika tako da ga moram isprobati :) Taman sam pri kraju sa svojim L'occitan tonikom iz karite linije.

    OdgovoriIzbriši