Pokreće Blogger.

Recenzija - Laino L'huile authentique suho ulje


Dugo već imam namjeru pisati o ovom krasnom ulju, ali nikako nije došlo na red. Jednostavno ovo ljeto nisam bila često van kuće pa sam morala ipak malo pričekati s isprobavanjem, ali sada vam konačno mogu iznijeti svoje dojmove.


Laino je relativno novi brend na hrvatskom tržištu pa sam tako i ja tek nedavno čula za njega. Već sam vam pisala o losionu za suhu kožu* (klik), a u isto vrijeme mi je Laino ustupio i L'huile authentique suho ulje* na isprobavanje.
Moram priznati da do sad nisam koristila ulja u njezi tijela jer sam jednostavno više naklonjena losionima. Žao mi je što sam tek sada otkrila čari ulja, ali bolje ikad, nego nikad. Ne znam kako nisam prije nijedno isprobala, kada sam cijeli život ljubomorno gledala slike manekenki sa savršenim sjajnim nogama. Nije mi palo na pamet da se možda radi o ulju. :D Bilo kako bilo, sada znam kako dobit J Lo sjaj na vlastitome tijelu! :)


Laino L'huile authentique suho ulje dolazi u plastičnoj bočici koja je zapravo jedina "mana" ovom proizvodu jer bi htjela da je ipak možda staklena, čisto zato što je ulje bolje čuvati u staklu. No, plastično pakiranje svakako olakšava prenošenje pa to i nije toliko loše. Ambalaža je svakako elegantna i ističe se u mojoj kolekciji preparativne kozmetike.
Ono što mi se jako svidjelo jest raspršivač ovog proizvoda. Prekrasno raspršuje proizvod tako da nemate problema sa samim nanošenjem, izađe optimalna količina pri špricanju. Ipak, pripazite jer ulje vrlo lako može završiti i po vašoj sobi pa je svakako bolje da ga nanesete u kupaoni.
Nakon što pošpricate tijelo, lagano umasirajte ulje i pričekajte oko 15 minuta dok se ne upije. Nemojte pretjerivati s proizvodom jer će vam u suprotnom trebati puno duže da se upije.
Moj način korištenja suhih ulja jest taj da se nakon tuširanja lagano obrišem ručnikom i onda nanosim ulje. Znam da ga mnogi koriste na vlažnoj koži, no moja je dosta suha pa mi i ovaj način odgovara.
Nakon što se upije, nije više masno i možete se bez straha obući.


Ovo ulje sadrži kombinaciju maslinovog, bademovog, arganovog i jabučnog ulja. Svakako se radi o dobroj kombinaciji koja obećava hranjiv učinak. Nakon nanošenja ovog ulja koža je znatno mekša i glađa te ostaje takva. Miris je prožet zelenim notama što me dosta pozitivno iznenadilo jer sam mislila da će biti više poput nekog snažnog zimskog parfema. Dosta osjeti i postojan je na koži, tako da je moguće da ćete ga osjetiti i drugo jutro pa vam uz ovo ulje nije potreban parfem. Svakako potražite tester kako bi znali odgovarali vam miris.


L'huile authentique suho ulje neće vam dati boje, niti sadrži šljokice. Koža će vam s njim izgledati zdravo zbog sjaja koji pruža ovo ulje, a najljepši efekt svakako možete uočiti na nogama (to je onaj J Lo glow o kojem pričam :P).
Možete ga koristiti na kosi, licu i tijelu, no ja sam ga koristila isključivo za tijelo.

Cijena ovog ulja je 169 kuna za 100 mL što je svakako dobar deal, uzevši u obzir omjere cijene i količine drugih ulja na našem tržištu. Moram napomenuti da se dosta brzo troši pa ga ja koristim za posebne prilike, ili izlaske.
Dostupno je u Formasana trgovini u Zagrebu, Teslina 13.

Meni se jako sviđa učinak suhog ulja na mojoj koži te ću sljedeće ljeto pružiti priliku i drugim uljima koja su dostupna kod nas.

Što vi mislite o suhim uljima? Koje je vaš favorit? Koristite li ulja u njezi tijela? :)

Broj komentara: 8

  1. Super recenzija :) ja jako volim ulja jer mi je koža tijela dosta suha, a ovo još nisam probala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim ulja u svim oblicima a ovo sam već potrošila, prekrasno je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je odlično :) da nema tebe, za pola ulja ne bih ni znala :D

      Izbriši
  3. sorry, prethodni komentar pun grešaka od brzog tipkanja. volim i ja ulja u njezi koze i nadam se da cu jednom i ovo imati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ću ih sada preko jeseni mješati s losionima jer mi je ostalo još i Biobazinog :D

      Izbriši