Pokreće Blogger.

[12 Days Of Christmas] Afrodita serum za kosu 10 u 1


Drage moje, godina je pri kraju i odlučila sam da je na blogu završimo recenzijom jednog proizvoda koji koristim pri svakom pranju kose, a to zaista znači mnogo.

Afrodita je ove jeseni predstavila nekoliko noviteta, a neki od njih su i novi preparati za kosu među kojima se našao i ovaj 10 u 1 serum*. 10 u 1 - velika obećanja. Inače nisam fan tih 2u1, 3u1 proizvoda i izbjegavam ih u širokom luku, ali mi je kolegica Misha rekla da ju je ovaj serum istinski oduševio pa sam sumnje stavila na stranu i krenula na isprobavanje.

Serum dolazi u ovoj crnoj kutijici koja je dosta čvrsta i kvalitetna i iako znam da to nekima nije bitno, meni je lijepo što paze i na vanjski izgled. Super je i za poklon, ako niste još gotovi s darivanjima, ili vam predstoje rođendanska slavlja.
Unutar nje je bočica iz jako čvrste, nesavitljive plastike u kojoj se krije serum koji se sastoji od 3 faze što jasno možete vidjeti kada ga uzmete u ruke. Prije svake uporabe ga je potrebno dobro promućkati kako bi se faze spojile i serum bio spreman za uporabu. Kada ga promućkate, serum poprima žutu boju. Pumpica na njemu je funkcionalna, a meni su za moju dužinu kose potrebne dvije.








Vratimo se mi na onaj dio o 10 u 1 djelovanju. Što serum tvrdi? Na poleđini kutijice piše ovako: Zaštita, revitalizacija, popravak, jačanje, nutricija, hidracija, kontrola friza, pomlađivanje, svilenkastost, smanjenje ispucalih vrhova.
Kosu vam može popraviti samo šišanje, a vrhove možete samo zakamuflirati, ili zaštiti, ali nikako umanjiti ispucanost pa te stvari možemo otpisati, ali mislim da nam je to svima do sada već jasno.
Pomlađuje li kosu zaista ne znam, budući da imam 21 godinu (danas mi je rođendan hura :D).
Ostale stavke itekako vrijede za ovaj serum. 
Kosa mi nije više toliko suha nakon korištenja figara (koji koristim vrlo, vrlo rijetko jer svi toplinski uređaji jako oštećuju vlas) i feniranja (a ni općenito), meka je poput svile, naizgled je ljepša i predivno miriši.
Ono što je najljepše je da ne masti kosu (ali svejedno nemojte pretjerivati s količinom) i kosa ostaje fluffy nakon sušenja, a ne onako spuštena, beživotna kao nakon nekih ulja.
Serum stavljam na ručnikom prosušenu kosu. :)


U sastavu možemo vidjeti da ovaj serum sadrži najviše suncokretovog ulja, makadamijinog ulja koje je jedno od najpoznatijih u njezi kose i vrlo dobro je hrani te silikone (koji su zapravo neizbježni u ovakvim preparatima koji se ne ispiru). Osim navedenog, sadrži i ulje mrkve koje jača kosu, a ono što je meni osobno zanimljivo da se unutra nalazi i ulje repe te ekstrakt ružmarinovog lista.

Serum sadrži 45 mL koji dugo traju, a cijena mu je oko 30 kuna.
Ako želite češće imati good hair day, moja preporuka je upravo on. Nećete pogriješiti ako ga isprobate, a oduševit će vas i gurmanski miris, nešto predivno!

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Koristite li proizvode koji se ne ispiru i ako da, koje? Koji su vaši najdraži saveznici u njezi kose? :)

*PR proizvod

2 komentara

  1. Nisam koristila ovaj proizvod, ali jesam njihovo ulje iz iste kolekcije. Bila sam zadovoljna njegovim učinkom. Kao što si i rekla, vrhove treba redovito šišati, a za ostalo su tu preparati za kosu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ulje sam do sada koristila samo dva, tri puta i jos trazim nacin kako da izvucem najbolje od njega. :) A vrhove obavezno kada ispucaju jer se inace skracuje kosa i vise nego samim sisanjem

      Izbriši