Pokreće Blogger.

[DEKORATIVA] Top 5 ispod 50 - Avon, Essence, Catrice, Aura, Look by Bipa...



Ovakvu vrstu postova rado čitam pa sam odlučila i sama podijeliti svoje dekorativne favorite koji koštaju manje od 50 kuna. Budući da uglavnom koristim drogerijsku kozmetiku, imala sam kandidata na pretek, a ovdje su samo oni najbolji.


1. Avon Perfectly Matte ruževi (25 kuna)
Ovo su za mene najbolji ruževi kada gledam omjer cijene i kvalitete. Ovisno o katalogu, cijena im se kreće između 25 i 30 kuna, a proizvod koji dobijete za tu cijenu je odličan. Napisala sam detaljnu recenziju (klik) o 4 nijanse pa neću previše duljiti.
Kremasti su, trajni, ugodni na usnama, pigmentirani, ne isušuju i lako se nanose.


2. Bipa kist za blendanje (15 kn)
Strogo gledajući kistovi ne spadaju u dekorativu, već u alate, ali ovaj kist nikako nisam mogla preskočiti. Za smiješnu cijenu dobijete kist za blendanje koji je u rangu s puno skupljim (npr. Real Techniques). Mekan je, fluffy, nije pregust, srednje veličine (čak i nama s manjim kapcima odgovara) i ne ispadaju mu dlačice. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.


3. Catrice Prime and Fine translucent matirajući puder u kamenu (42 kn)
Otkad imam ovaj puder, druge nisam ni gledala u drogerijama. Obavlja svoj posao odlično, matira, priprema lice za nanošenje rumenila i drugih proizvoda u kamenu i što je najvažnije, ne djeluje brašnasto. Odgovara svakome tenu jer nema boju, a traje jako dugo na licu. Klik za recenziju.


4. Aura Correct me! korektor (35 kn)
Nakon što su Maybelline Fit me povukli s našeg tržišta dobila sam blagi napadaj panike jer je to značilo potragu za novim korektorom, a kako mi do sada najpopularniji u našim drogerijama nisu odgovarali, bojala sam se kako će to završiti. Na svu sreću, Aura je u pravo vrijeme stigla na naše tržište, a kako svi hvale njihov tekući korektor, odlučila sam ga isprobati. I pogađate, nisam pogriješila.
Posvjetljuje područje ispod očiju, ne nakuplja se u boricama i toliko se dobro fiksira da ponekad zaboravim staviti puder u kamenu preko njega. Detaljna recenzija je ovdje.


5. Essence olovke za usne (obične i longlasting - 9/12 kn)
Ako bi me itko ikada pitao što mi je najbolje iz Essence asortimana, odgovorila bih mu kratko i jasno - olovke za usne. Zavidne kvalitete za cijenu od 9/12 kuna, duge trajnosti i ugodnog osjećaja na usnama. Koristim ih umjesto ruža tako što kao podlogu nanesem balzam za usne. Isprobajte ih i vjerujem da nećete pogriješiti, a uštedjet ćete puno novaca.


Ovo su moji dekorativni favoriti koje u našim drogerijama možete naći po cijenama nižim od 50 kuna, a kada su u tijeku vikend akcije, one su još manje. Nije potrebno potrošiti mnogo novaca kako bi se dobio kvalitetan proizvod, samo je važno dobro istražiti ponudu i nekada dati priliku jeftinijim proizvodima.

Koristite li neke od ovih proizvoda? Koji su vaši dekorativni favoriti ispod 50 kuna? Želite li sličan post s preparativom? :)

Broj komentara: 9

  1. Koristim Avon ruzeve. Imam ih u 3 nijanse: Splendidly Fuchsia, Vibrant Melon i Berry Blast.
    Ovo ostalo nisam probala. Jos. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto sad imas nekoliko preporuka, a cijene su zaista prihvatljive :D

      Izbriši
    2. Kupila sam jos 4 Essence olovke za usne. Nijanse ne znam sad napamet. Ali su lijepe! :)

      Izbriši
  2. Totalno se slazem za Essence olovke i LBB kistic, prvi i najdrazi kist za blendanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja si uskoro moram po novi, a mogla bih baciti oko na ostale kistove :D imam jos kabuki i onaj za rumenilo i super su mi :)

      Izbriši
  3. Hvala za bipin kist, sad moram u potragu jer nisam vidjela taj prije :)
    Essence olovke potpisujem,ostalo jos nisam probala

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se za Avon ruževe i Essence olovke :D Aurine korektore ne mogu isprobati jer su mi svijetli svi, Bipa kist je prevelik za moje oči, a Catrice puder sam uvijek nekako zaobilazila, morat ću i njega probati jednom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Aurini korektori su za nas duhove. :D Catrice je mnogima najdrazi puder za fiksiranje, ako imas mjesovitu kozu sigurno ce ti se svidjezi :)

      Izbriši