Pokreće Blogger.

[ESSENCE WEEK - Day 2] 2in1 lipstick&liner matt matt matt 02 make some noise


 Ove olovke/ruževi su već prije bili u Essence postavi, no ovo je nova nijansa - točno po mome ukusu. Sviđa mi se što nisu nasumično birali nove nijanse za jesen, već su ciljano odabrali one koje zaista odgovaraju tom godišnjem dobu (nekada se to ne poklopi baš).

Ovaj 2 u 1 proizvod šiljastog je oblika pa bi trebao služiti kao olovka i ruž u isto vrijeme. U početku je to tako, no kada se taj vrh istroši, ovo više neće biti olovka, već samo ruž. Naime, ovaj proizvod se ne šilji, niti se odvrće pa odmah u startu vidite s kolikom količinom raspolažete.
Vjerujem da nanošenje neće biti problem kada se vrh istroši jer je ovo olovka s formulom ruža, mazivom teksturom koja klizi po usnama i koja se bez poteškoća i pogreški nanosi na usne.


Pakiranje bi bilo možda zgodnije kada bi bilo na odvrtanje jer ovako postoji mogućnost da zakačite ruž s poklopcem pri zatvaranju.
No, dosta o ambalaži.
Olovka/ruž u početku ima sjajni završetak, no on se nakon kraćeg vremena pretvara u polumat. Traje oko 4 sata na usnama, ako ne jedete i ne pijete. Vrlo lako se može nadograditi, ili popraviti pa to nije neki problem.
Dolazi u količini od 1.5 grama, a cijenu nažalost ne znam pa ću provjeriti i nadopisati. 

Prljavo ružičaste je nijanse koja će odgovarati većini osoba, najprikladnija za jesen/proljeće, iako ću je ja nositi bez obzira na to koje je godišnje doba.


Jeste li isprobale ove olovke? Volite li ovakve nijanse? Što mislite o 2 u 1 proizvodima? :)

*PR proizvod

1 komentar

  1. Pa ovo je preslatko i prefora.
    Svida mi se ali nažalost, nemam niti jednu.
    I da, većinom volim 2u1 proizvode. Korisno je i prakticno.

    OdgovoriIzbriši