Pokreće Blogger.

[ESSENCE WEEK - Day 5] Contouring eye pencil 01 caramel meets frosting


 Zadnji dan Essence tjedna rezerviran je za još jedan novitet - olovku za konturiranje očiju.

Sama ideja ovakve olovke mi se učinila jako zanimljivom, no malo sam ipak ostala zbunjena jer nisam znala na koji način da koristim ovaj kraj s tamnijom nijansom. Malo je predebela za korištenje ispod kapka, ili na waterlineu.
No, onda sam skužila da je jako mekana i da je super kao kremasto sjenilo. Malo nanesem na kapak, prstom razmažem, rubove izblendam kistom i ta-da, ne moram više ništa dodati. Možete je koristiti i kao bazu i onda gore slagati neka druga sjenila, baš kao što to činimo s ostalim kremastim sjenilima.


Svjetliji, highlighter kraj, koristim za unutarnji kut oka i ispod obrve. U kut oka ju samo mrvicu utapkam, a ispod obrve izblendam kistom. Osim sjaja, sadrži i šljokice, a svijetlo je roze nijanse.


Koristeći oba kraja u kombinaciji imate gotov look na očima za dane kada nemate vremena (ili vam se jednostavno ne da) baviti se klasičnim sjenilima. Na usne samo nanesite ruž i izgledat ćete kao da ste potrošile puno više vremena, nego što zapravo jeste.


Trajnost joj je oko 5-6 sati, onda se tamnija nijansa počne nakupljati u pregibu (zato je obično fiksiram sličnom nijansom klasičnog sjenila). Highlight nijansa mi izdrži do skidanja šminke.
Cijenu nisam uspjela pronaći, a količina je 4.2 grama. Olovka se šilji većim utorom klasičnog šiljila.

Jeste li isprobale ovu olovku? Trošite li puno vremena na šminkanje očiju?

*PR proizvod

2 komentara

  1. nisam probala ovu olovku, tj nisam je još ni vidjela u ponudi, ali čini se zanimljivom!

    OdgovoriIzbriši