Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Armani Sky di Gioia


 Već duže vrijeme se družim novim mirisom Armanijeve di Gioia linije - Sky di Gioia pa sam odlučila s vama podijeliti svoje misli o njemu.

Na prvi špric osjetim krušku i liči koji vas trenutno osvježe. Kompozicija je tako divno i lagano složena da imate osjećaj da ste skočile u ružičasti bazen pa nije čudo da je ovaj miris moj prvi izbor za vruće gradske dane. Nešto kasnije u igru ulazi božur koji se najduže zadržava na koži i ruža koja je nenametljiva i ne može nadvladati ovu voćnu, ali prozračnu i ne previše slatku eksploziju.
Kreatorica parfema Marie Salamagne (iz parfemske kuće Firmenich) koristila je prokušane tehnike za kreiranje rosne svježine stolisne ruže u srcu parfema.
Donje note prožima bijeli mošus Helvétolide, naglašavajući note pupoljka crnog ribiza i lista kupine te stvarajući radosnu, ženstvenu harmoniju.




 
Ovo nije najtrajniji parfem na svijetu, niti onaj koji će se osjetiti na kilometre. Ovo je miris koji će vas trenutno usrećiti i pratiti još nekoliko sati dok ne iščezne u toplome zraku. Neće vas i okolinu gušiti, već će vam olakšati da pretrpite ove vruće dane.

Znam da neki ne vole dijeliti parfeme po sezonama, no ovo je za mene proljetno-ljetni miris i jedan od rijetkih koje mogu osjetiti, a da to ne bude previše za moju glavu na hrvatskom suncu.



 Zaštitno lice je Barbara Palvin koja se idealno uklopila u priču koja stoji iza mirisa Sky di Gioia. I on i bočica nadahnuti su bojom mediteranske zore, zaokružujući motiv zraka koji je ključ ove rapsodije.

Dostupan je u bočicama od 30, 50 i 100mL (400, 558, 738kn).

Jeste li pomirisale ovaj parfem? Koji je vaš najdraži ljetni miris (ako parfeme uopće dijelite na godišnja doba)? :)

*PR proizvod


2 komentara

  1. Ti tako dobro opises parfem.. svaka ti cast..
    Ja ne bih znala to tako dobro objasniti zato nikad ni ne dajem preporuke za parfeme 😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, hvala ti! Mislim da sam u tome jos veliki pocetnik i moram puno toga nauciti, ali zelim ga nekako predstaviti na svoj nacin. Na kraju je uvijek najbitnije pomirisati ga u parfumeriji i onda skuziti svida li ti se, ili ne. :D

      Izbriši