Pokreće Blogger.

[VIDEO] Spa time at home ft. IROHA nature


 Dugo nije bilo videa na mom kanalu, ali došlo je vrijeme i za to. Ne obećavam da ću ih snimati redovito jer znam da me čeka puno obaveza narednih mjeseci, ali ću snimiti tu i tamo neki kada budem imala vremena i inspiracije.
Današnji je posvećen detoxu uz Iroha nature maske za lice koje su od nedavno dostupne u našim drogerijama.

Detox nije moguć bez odgovarajuće hrane i pića pa tako u videu možete vidjeti što koristim kako bih kod kuće izradila vodu s okusom (nije velika mudrost, ali je dobro podsjetiti da se obična voda može nadograditi zdravim voćem) i jedan mali, zdravi međuobrok (koji je meni često doručak).


Kućni spa ne bi bio potpun bez maske za lice pa sam u videu isprobala tri za vas.
Dio su kolekcije maski za lice brenda IROHA nature - najpoznatijeg svjetskog brenda proizvođača Sensalia, koji se prodaje u 20 zemalja, a od srpnja je dostupan u Hrvatskoj na prodajnim mjestima dm-a i Mullera.

Radi se o španjolskom brendu koji formulira svoje proizvode u EU, a proizvodi ih u Koreji, a svi znamo da je Koreja poznata po svojim vrlo kvalitetnim proizvodima za njegu kože, a naročito maskama za lice.


Proizvodi dostupni kod nas

1. INTENZIVNA HIDRATANTNA MASKA ZA LICE U MARAMICI impregnirana serumom ALOE VERE + hijaluronske kiseline (35.90kn, 1 maska, dm)
2. INTENZIVNA 100% PAMUČNA MARAMICA ZA LICE impregnirana kolagenom + serumom hijaluronske kiseline (39.90kn, 1 maska, dm, Muller)
3. 6 INTENZIVNIH FLASTERA PROTIV UMORA od hidrogela za područje oko očiju I usana s morskim kolagenom + retinolom + niamicidom + alatoinom (69.90kn, 3x2 flastera, dm)
4. HYDRA VITAL MASKA ZA LICE U MARAMICI ZA MUŠKARCE (35.90kn, 1 maska, Muller)
5. MASKA ZA LICE ZA GLATKU KOŽU S KOKOSOM i ružom (43.90kn, 4 korištenja, dm)
6. REPAIRING MASKE ČARAPE ZA STOPALA I NOKTE SA SERUMOM MARELICE + 17 voćnih i cvjetnih ekstrakata, Salicilna kiselina, Urea i Vit E (54.90kn, 1 par, dm, Muller)
7. HRANJIVE MASKE ČARAPE ZA STOPALA I NOKTE S ARGANOVIM ULJEM + shea maslacem+16 prirodnih ekstrakata (54.90kn, 1 par, dm)
8. INTENZIVNI DETOX  ZA LICE U TEHNOLOGIJI MASKI U CRNIM MARAMICAMA (1 maska, 35.90kn, dm, Muller)
9. DETOX PEEL-OFF maska s ugljenom+voćnim ekstraktima (43.90kn, više korištenja, dm)
10. 5 TRAKA S DRVENIM UGLJENOM ZA ČIŠĆENJE MITESERA S PORA NOSA + HAMMAMELIS ekstrakt (59.90kn, 5 komada, Muller)

Sastav i filozofija

Sve maske krasi odličan sastav bogat voćnim i biljnim ekstraktima, kolagenom, hijaluronskom kiselinom i drugim tvarima koje njeguju kožu. Pogledom na INCI sastav maski sam se uvjerila i sama u to pa mogu potvrditi da se ne radi o marketinškom triku gdje se na ambalažu lijepe zanimljivi sastojci, a unutra ih niti nema.  

Kada pogledate popis proizvoda, možete vidjeti da su pokrivene sve dobne i spolne skupine. Tu su maske protiv mitesera, starenja, ali i one specijalizirane za muškarce. 

Sviđa mi se filozofija koja stoji iza cijelog brenda, a i činjenica da su sada i kod nas dostupne popularne maske s (aktivnim) ugljenom koji veže nečistoće na sebe i tako čisti kožu.
Možete si sami kod kuće napraviti pravi spa ugođaj, bez da odete kod kozmetičarke i kvalitetno njegovati svoju kožu.

U videu možete vidjeti glavne aktivne sastojke triju maski koje sam isprobala (Detox peel-maska s ugljenom, Detox tissue maska s ugljenom i Flasteri od hidrogela za područje oko očiju i usana), a više o te tri maske ćete moći čitati u sljedećom postu, s mojim iskrenim dojmovima.


To je sve što sam vam htjela ispričati o novom videu i brendu IROHA nature pa vas sada pozivam da pogledate video, ako već niste. Kratak je i sladak, a ako vam se svidi, potrudit ću se da ih bude i malo češće. 

Ako me želite gledati na svakodnevnoj bazi zapratite me na Instagramu (@classifiedbeauty) gdje objavljujem videe i slike te često pričam o kozmetici koju koristim.

IROHA nature možete pratiti na Facebooku i Instagramu (@iroha.nature.croatia).

Jeste li isprobale IROHA maske za lice? Što je dio vašeg kućnog spa tretmana? Koristite li maske s aktivnim ugljenom? Pišite mi! :)

Nema komentara