Pokreće Blogger.

Empties #2



Došao je na red i moj drugi Empties post, odnosno članak o proizvodima koje sam potrošila, ili iz nekog drugog razloga moram baciti.

Nakupilo se dosta proizvoda tijekom zadnjih nekoliko mjeseci pa sam ih odlučila strpati sve u jedan post. Recite mi je li vam ovo previše, premalo, ili možda taman za odjednom opisati. :)

Svi proizvodi su preparativa jer se ona jednostavno najbrže potroši. Krenut ćemo od njege kose i tijela. :D


Ovo su moji stalni saveznici u njezi kose (jedino što još nedostaje ovdje jest kokosovo ulje) i oduševljena sam učinkom na mojoj kosi. Schauma Nektar Nahrpflege šampon lijepo očisti kosu, a da je u isto vrijeme ne isuši, već nahrani. U kombinaciji s regeneratorom kosa mi je mekana, sjajna i lagana. Ne izgleda samo zdravo, već to i je. :) Prijateljica koristi isti šampon i dobiva komplimente za sjajnu kosu. :D Cijena je prava sitnica jer se ovi proizvodi mogu često naći na akciji u Mulleru za oko 10 kuna.
Balea maska za kosu s mangom i aloe verom kod mene dođe na red otprilike jednom mjesečno, ili kada imam probleme s vlasima koje strše na sve strane i nisu na svome mjestu, odnosno kada je vrijeme za šišanje, a ja nikako da odem. :P Lijepo hidratizira i divan je dodatak gore navedenom dvojcu.
Niti jedan od ovih proizvoda ne sadrži silikone.


Dove (purely pampering) gelovi za tuširanje jedno su vrijeme bili na akciji u Konzumu pa je mama napravila zalihe, a nije pogriješila. Ne isušuju mi kožu, kremasti su i kao da hidratiziraju kožu tijekom tuširanja. Uz to, miris ovoga s kokosom je predivan! Nije prenametljiv (kako često zna biti), već je ugodan.
Garnier Invisible mineral deodorant više nema u prodaji u ovom izdanju, već u novome kao što sam napomenula u jednom od prethodnih postova. Moj saveznik tijekom zime, a bome i tijekom ljeta. :D Ne moram puno o njemu pričati, imali ste priliku čuti moje mišljenje ovdje.


Palmolive sapun imali ste prilike vidjeti u mome new in-u. Meni je dobar, nije mi isušio ruke kako to znaju drugi sapuni učiniti i ugodnoga je mirisa.


Ovo su proizvodi koje nisam potrošila do kraja, ali ih moram baciti jer ih već dosta dugo imam, a ne želim riskirati reakcije na koži (losion je promijenio boju npr).
Bettina Barty Vanilla losion za tijelo i ruke proizvod je vrlo jakog mirisa. Mene jako podsjeća na parfem Joop Le Bain pa pomirište prije kupnje jer će možda nekima biti preintenzivan. Ovaj losion se brzo upija, a lijepo hidratizira. Odličan je po ljeti, a neće vam trebati ni parfem jer miris osjećate cijeli dan na koži. Jedino što me smeta jest što ga trebate potrošiti u roku 6 mjeseci, a imate pola litre proizvoda.
Nivea visage pure effect stay clear purifying toner kupila sam zato što je bio na akciji (tipično haha), a zapravo mi nije trebao jer inače ne koristim tonike. Koristila sam ga kada bi mi koža bila nečista, a ja bi se što prije htjela riješiti nečistoća. Bio je dobar u svome poslu, no nisam ga potrošila jer mi je koža sada u dobrome stanju pa ju ne želim opteretiti s previše proizvoda.
Nivea visage pure effect control shine krema za lice matira kožu, nije mi izazvala prištiće, ali mi je malo isušivala kožu. U kombinaciji s tonikom i  Nivea aqua effect gelom za čišćenje lica držala sam prištiće pod kontrolom.


Za kraj, alverde sensitiv krema za lice s hamamelis kamilicom. Ovu kremu sam upotrijebila točno jedanput i to s dobrim razlogom. Nedugo nakon što sam je nanijela na lice počelo me cijelo lice peči i nije prestalo nekoliko sati, iako sam odmah isprala lice više puta vodom. Nisam se usudila ponovno je isprobati, tako da je završila u kanti za smeće. Jako mi je žao jer mi se inače sviđa tekstura kreme.

To je sve za ovaj put. :) Kako vam se čine ovakvi postovi? Jeste li isprobale neke od ovih proizvoda? :)

2 komentara

  1. Što se tiče ovih Alverde krema, ja stvarno ne kužim po čemu su one kao prirodne nit što sadrže, al sve osim one roze za suhu kožu su mi užasne. Od svih se ili zacrvenim ili......jos gore: Jednu sam išla isprobat u DM-u jer je imala tester i stavim na ruku (dobro da nisam na obraz) i namažem i instant me počelo peći sve ko da me netko kiselinom polio. Odmah izletila van i krenula prat ruke vodom i micati je, al mi je ostalo crveno 2 dana i hrapavo. Inače stvarno svakakve kreme mogu stavit na sebe i na ništa nisam alergična...hm. Nisam probala ovaj Schaumin šampon ni regenerator, al jesam skoro sve njihovo pa bih mogla sad i ovo dvoje, baš mi ponestalo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači nije samo do moje kože, već je do kreme. :/ Ne znam, smiješno mi je što se baš ova deklarira kao da je za osjetljivu kožu, moja to nije pa je ovako reagirala. Sve me strah što bi se dogodilo da je nanese netko sa zaista osjetljivom kožom. :(
      Meni su šampon i regenerator stvarno divni, isto sam dosta njihovih šampona probala jer mi je odličan omjer cijene i kvalitete. :D Probaj, najbolje ako uloviš neku akciju i onda nemaš što izgubit - 10 kuna za 400 mL, zaista povoljno :) meni je oporavio kosu, a stvarno je bila nikakva :)

      Izbriši