Pokreće Blogger.

Recenzija - Avon ultra colour indulgence Rose Bouquet



Nedavno je izišla nova linija Avonovih ruževa - ultra colour indulgence. Kako su Avonovi ruževi inače jako nahvaljeni, a ja nisam isprobala niti jedan (shame on me!), bila sam jako uzbuđena što ću se konačno moći sama uvjeriti u njihovu kvalitetu.

Ovaj ruž dobila sam na ovogodišnjem Avon BBD-u, što ste mogle vidjeti u prošlome new in-u.
Ono što mi se općenito sviđa kod njihovih proizvoda jest to što su upakirani u elegantnu, minimalističku ambalažu tako da se doimaju skupljima, nego što to zapravo jesu.


Na ambalaži je navedeno da ruž ima SPF 15 što ga čini odličnim izborom za proljeće i ljeto. Naime, često zaboravimo nanijeti zaštitni faktor na naše usne, a ne bismo trebali, budući da je to jako tanko tkivo koje se vrlo lako može oštetiti.
Za cijenu od 35 kuna (u trenutnome katalogu, dok je redovna 50 kuna) dobit ćete 3 grama proizvoda što je okej, pogotovo ako ionako niste tip koji uspije potrošiti čitav ruž (kao ja na primjer hehe). Dostupan je u 20 različitih nijansi i mislim da ima za svakoga po nešto.


Sam ruž dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži koja je dovoljno čvrsta da vam se neće uništiti u torbi (bar meni nije :) ). Moram priznati da dugo nisam koristila proizvod za usne ovoga oblika i da bi mi možda bilo draže da je u "klasičnome" obliku. Bez obzira na oblik, nanošenje je vrlo lagano jer ruž klizi po usnama zbog svoje gel teksture, a neće vam trebati ni kist za precizno nanošenje jer je i ovako sasvim u redu.
Nakon što ga nanesete na usne osjećate kako mu je tekstura nešto između gelaste i kremaste, a zato je i sjajnoga završetka na usnama. Sviđa mi se jer mi ne ističe previše borice i suhe dijelove na usnama (neki se ruževi znaju zalijepiti za suhe dijelove). Ne nakuplja se u boricama i nije mi se razlijevao van usana. Nije mi isušio usne, a zbog svoje formule lagano hidratizira i zato je također optimalan za ljeto i proljeće kada više težim laganim ruževima.
Ako ste pomislili da je slabije pigmentacije zbog gel teksture, moram vas razočarati. Boja je vrlo intenzivna već jednome potezu i doista primjetna. Nije poput obojanog balzama, nego zaista ruž.


Nijansa koju sam dobila jest Rose Bouquet - jedna ružičasta s mrvicu smeđe (koja se na usnama ne primjeti) i na mome licu izgleda dosta toplo.
Trajnost ovoga ruža je oko 3-4 sata bez jela i pića, a onda lagano ravnomjerno blijedi s usana. Mislim da je to odlično obzirom na teksturu.
Ono što se meni ne sviđa je miris - lubenica. Evo jednog fun facta o meni, jedino voće koje ne jedem jesu lubenica i grejp. :D Ali dobro, sreća je da miris jako brzo nestane s usana pa nije toliki problem, a vjerujem da će se mnogim ljudima svidjeti.


Ovdje možete vidjeti kako ružičasta zapravo prevladava i koliko drukčije izgleda na usnama, nego na swatchu na ruci. Boja jest intenzivna, ali je nosiva u svakodnevnim prilikama. Ja volim lagano utapkati ovaj ruž i tako ići na faks kada želim malo boje, ali ne previše. Meni se sviđa kako izgleda na meni i mislim da mi pristaje nijansa, zato mi je drago što sam dobila upravo ovaj. :)

Što vi kažete na kremaste ruževe? Volite li jarke boje na usnama? Jeste li isprobale Avonove ruževe i koji bi mi preporučile? :)

Broj komentara: 6

  1. Dobro ti stoji. Volim sve Avonove ruževe, naravno, nijanse koje mi odgovaraju ;-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko volim veliki izbor njihovih ruževa, toliko sam u problemima jer se nikad ne mogu odlučiti samo za jednu :) Na swatchu mi je djelovao tamnije, na tebi baš lijepo izgleda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Slažem se, na swatchu, a i sam ruž djeluje tamnije, dok je na usnama lijepa ljetna nijansa :D

      Izbriši
  3. Ovaj ruž mi je instantno postao miljenik, od kad sam ga prvi put nanijela! Na meni baš ode u onom berry smjeru, boja baš po mojoj mjeri. Iako sam inače više fan mat trajnijih ruževa, ova tekstura je došla kao totalno osvježenje za ove toplije dane i preobratila me više na ovu sheer stranu. I oblik mi je super, mom obliku usana čak bolje odgovara od klasičnog "špičastog" ruža. Jedino što mu ja zamjeram je to što mi se otvara u torbici.

    I da, pazi ovo, moja dva najdraža voća su - grejp i lubenica! xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ti si dobila ovu nijansu? :D Meni se isto baš sviđa tekstura za proljeće/ljeto, lijepo je lagano. :) A meni se još nije otvorio u torbi, ali mogla bi biti stabilnija, istina.
      Ak' ćemo ikad jest voćnu salatu, tebi ide lubenica, a meni sve ostalo :P

      Izbriši