Pokreće Blogger.

Recenzija - L'Oreal Mega volume collagene 24h maskara

Najjednostavniji način za našminkati se je nanijeti malo maskare. Kako bi istaknula vaše oči, potrebno je naći onu pravu. Za mene je to bilo teško, no mislim da sam konačno uspjela.

Godinama tražim maskaru koja će istaknuti moje male zelene oči. Imam kratke i neprimjetne trepavice te je bila nemoguća misija naći maskaru pomoću koje bi se bar malo vidjele. Nedavno sam gledala recenzije maskara na internetu te naletjela na L'Oreal-ovu Mega volume collagene 24h. Odlučila sam joj pružiti priliku.
Za početak, evo pakiranja:
Rekla bih da je ovo klasično L'Oreal pakiranje. Ništa posebno, ali ništa loše.
Četkica je jako velika pa će možda nekima trebati određeno vrijeme da se naviknu na njeno korištenje. Ja nisam imala većih problema, osim što si nekad zamrljam mrvicu kapak dok čekam da se maskara osuši na trepavicama. Evo slika četkice:
Ne uzima previše proizvoda, no ako i uzme, uvijek višak možete odstraniti. Meni ne sljepljuje trepavice, daje im volumen, malo dužine i uvije ih. Evo jedne slike bez maskare i druge sa:

*Napomena, ja sam maskaru nanijela samo na gornje trepavice jer inače ne nanosim na donje.
Maskara mi traje satima, iako nije vodootporna. Skidanje unatoč tome nije problem. Ne trusi se što je jedan veliki plus. Ja sam oduševljena ovim proizvodom :)
Cijena joj je oko 105 kuna, ovisno o drogeriji u kojoj je kupujete. Za tu cijenu dobijete 9ml proizvoda. Možda je malo skuplja, obzirom da se radi o drogerijskom proizvodu, ali često je možete naći na akciji. 
Ocjena: 5/5

Koja je vaša najdraža maskara? Koristite li vodootporne? :)

Nema komentara