Pokreće Blogger.

Essence longlasting lipstick - natural beauty 07


Kako sam ljubitelj nude ruževa, stalno sam u potrazi za što boljim i što jeftinijim varijantama. O ovome ste sigurno već negdje nešto čitale, ali odlučila sam da ću i ja podijeliti svoja mišljenja s vama.

Imam osjećaj da se na svakom koraku, na svakoj stranici i općenito svuda pojavljuju slike i pohvale Essence dugotrajnih ruževa. Dugo sam ostala otporna i nisam ih htjela kupovati, ali sam naravno pokleknula jednoga vikenda kada je bio popust na kozmetiku. Ah, mi žene. :D
Prvo što je atraktivno kod ovog ruža jest cijena - 20ak kuna za jedan svakodnevni ruž zaista nije puno, pod uvjetom da valja. Dostupan je u svim drogerijama.
Ruž dolazi u crnom mat pakiranju s crtom koja pokazuje približnu boju ruža i olakšava pronalaženje prave nijanse u neseseru ukoliko ih imate više. Moram pohvaliti Essence što njihovi ruževi više ne izgledaju kao dječja igračka, nego su doista lijepi. Također, možete ga slobodno nositi u torbi bez straha od neželjenog otvaranja.


Ono što meni osobno jedino smeta kod ovog ruža jest miris. Dosta je plastičan i neprirodan. Ne osjeća se nakon što nanesete ruž, ali volim napomenuti ovakve stvari. Tako da, ako ste osjetljivi na mirise, prvo pomirišite tester. :)


Dostupan je u 16 nijansi, neke su mat, a neke su kao ovaj kremaste/sjajne. Moja nijansa je natural beauty - jedna divna nude rosewood nijansa u kojoj se zapravo najviše ističe roza. Mislim da je optimalna za sve podtonove kože i boje kose, jedna doista nosiva i prilagodljiva nijansa.


Trajnost nije jača strana ovoga ruža (bar ne ove nijanse) te ćete ga morati popravljati nakon svakog obroka, pića, a inače vjerojatno svaka 2-3 sata. No, ni to nije problem jer se radi o nijansi i teksturi za čije nanošenje vam ne treba ogledalo, tako da mislim da je ovo idealan svakodnevni ruž za faks, školu ili posao.
Dosta je pigmentiran, iako mislim da su neke druge nijanse puno pigmentiranije jer se ipak radi o nude nijansi. 
Meni nije naročito isušio usne, ali svejedno bih preporučila da ih prije nanošenja tretirate balzamom za usne, kao i kod svih ruževa (pogotovo ako imate osjetljive usne koje lako pucaju).

Mislim da ću si morati nabaviti i jednu tamniju nijansu da vidim ponašaju li se one možda drukčije, pogotovo one mat. Jasan mi je hype oko ovoga proizvoda, iako eto mene nije bacio sa stolca u toj mjeri da idem kupiti i sve ostale nijanse. Mislim da vas jednostavno nakon nekog vremena prođe volja oko tih nahvaljenih proizvoda. Ja tad najviše volim pričekati da se stišaju dojmovi i onda kupiti i isprobati proizvod (po mogućnosti na nekoj akciji hehe), ako mislim da bi mi mogao odgovarati. Ali najviše mislim da je jednostavno do nijanse, jer se radi o jednoj neutralnoj koja se ponaša zapravo kao i svi ostali nude ruževi. Ovaj se ispostavio dobrom jeftinom alternativom i sigurno ću vremenom i ja početi skupljati ostale nijanse, kako to obično i biva. :)

Na usnama se vidi da ruž ima sjajni finiš i da je dosta ružičast. Ugodne je teksture, kremast i ne uvlači se u borice (veliki plus). Ne ostavlja mi neke rubove kada blijedi, već jednostavno nestane. Ugodan je na usnama, nije težak i zapravo nemam osjećaj da nosim ruž. 



Mislim da će kad tad u mojoj košarici završiti još koja nijansa, najvjerojatnije I love cake pop koji mi se čini jako lijepim. :D

Sve u svemu, mislim da je ovo jedan staple ruž, bar za mene jer uvijek kupujem ovakve nijanse. Nećete pogriješiti ako ga kupite jer ćete mu naći namjenu odnosno priliku za njegovo nošenje.  Veselim se isprobavanju pigmentiranije nijanse i iznošenju svojih dojmova, pogotovo o trajnosti. :)

Jeste li isprobale neki od ruževa iz ove linije? Koji je vaš favorit i koji bi preporučili meni? :D

Nema komentara