Pokreće Blogger.

NOTD #13 - Fan brush

Ovaj nail art nosila sam na ovogodišnji Avon BBD (o kojem više možete pročitati ovdje ). Odlučila sam se na jednostavnu manikuru, budući da nisam imala previše vremena za spremanje. Po prvi puta koristila sam fan brush tehniku i malo je reći da sam oduševljena.

Fan brush je zapravo lepezasti kistić kojim možete povlačiti mnoštvo neujednačenih crti po noktu.


Na neku površinu (paprić) nanesite kapljicu laka. U kapljicu umočite lagano vrhove kista. Nanesite ga na prethodno potpuno osušeni lak vrlo laganim pokretima i minimalnim pritiskom (inače ćete dobiti debele crte i neće se vidjeti efekt).

Za ovaj nail art koristila sam:
- Manhattan Pro shine base coat
- Essence -  111 English rose
- Essie - Jiggle High Jiggle Low
- Essence - 106 Free Hugs
- Essence - 199 Wild White Ways
- Essence BTGN

 Nanijela sam sloj baznoga laka i pričekala da se osuši. Na srednjak sam nanijela dva sloja Essie zlatnoga laka, a na prstenjak dva sloja bijelog laka. Sve ostale nokte nalakirala sam u nijansi English rose. Na bijeli lak sam fan brush tehnikom nanijela Free Hugs počevši od lijevog kraja nokta, a English rose s desnog kraja nokta (prvo pričekajte da se jedna strana osuši, potom možete nastaviti s drugim stranom, a između svakog koraka očistite kist acetonom). Kada se i desni kraj osušio, preko cijeloga nokta sam lagano prošla Essie-evim zlatnim lakom. Na sve nokte nanijela sam nadlak kada se osušio prethodni lak.


Kako vam se sviđa rezultat? Želite li da isprobam nešto slično drugim bojama? :)

2 komentara

  1. Fora su mi ti fan kistovi, pogotovo za highlighter :D Daj mi plz reci gdje si ti svoje kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovi su dosta mali pa sumnjam da bi bili dobri za highlighter :/ na ebayu, utipkas nail art brushes i odmah ce ti izbaciti cijeli set s kistovima i tockalicama :D

      Izbriši