Pokreće Blogger.

BIPA FASHION.HR cruise collection

Neki dan smo prijateljica i ja na Instagramu osvojile karte za drugi dan BIPA FASHION.HR cruise collectiona. Nešto su me krenule nagradne igre, možda bih trebala odigrati loto. :P No, šalu na stranu, bila sam oduševljena!

 Dosad sam bila samo na jednoj reviji jer je jako teško nabaviti karte za iste. Kada sam shvatila da smo dobile karte za reviju Aleksandre Dojčinović, mojoj sreći nije bilo kraja.

Taj petak je bilo i finale LIFT by Perwoll natječaja, a titulu najbolje odnijela je sasvim zasluženo Suzana Koprivnjak. Bilo je lijepo vidjeti kolekcije mladih hrvatskih dizajnera i razveselilo me kada sam shvatila koliko dobrih dizajnera zapravo imamo.
Kolekcija Aleksandre Dojčinović bila je očekivano predivna, prožeta ružičastom, zelenom i žutom bojom s dodacima točkica i čipke. Njena jednostavnost i elegancija me uvijek obore s nogu.

Atmosfera je bila divna, vrijeme je bilo savršeno, a sami izgled piste je bio fenomenalan. Naime, cijeli događaj bio je smješten na otvorenom, u prekrasnom Parku kralja Tomislava. Neću puno pričati, već ću vam pokazati slike. Slikane su mobitelom pa nemojte zamjerati na kvaliteti. :)



Obukla sam suknju i majicu koje sam kupila ove godine u H&M-u, bijele starke, a torbica je iz Alda. Šminkom sam stavila naglasak na usne koje sam obrubila i ispunila Essence liplinerom u nijansi honey berry (o ovim olovkama ću vam pisati jer sam naprosto oduševljena kvalitetom!). Na jednoj slici vidjet ćete i moju dragu prijateljicu koja je imala na sebi jednu prekrasnu boho kombinaciju koja joj odlično pristaje.




To bi bilo sve za danas, drage moje, a uskoro na blogu možete očekivati jedno malo darivanje! :) Zato obavezno pratite blog i moju Facebook stranicu.

Kako vam se čini ovakva vrsta posta? Želite li više članaka s odjevnim kombinacijama? :)

Broj komentara: 13

  1. Odlična nagrada! :D Obožavam ići na revije :D Mama mi je frizerka, pa sam s njom znala ići na revije frizura, a bratić model, pa me i on vodio sa sobom na svoje revije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tebi je onda baš lijepo :D
      Voljela bih češće ići i bilo bi super da kod nas ima revija gdje se prestavlja makeup :D

      Izbriši
  2. Aaaa blago tebi! Baš dobro. :D
    Obje ste se baš lijepo sredile. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hoćemo još takvih postova, sviđa mi se kako si iskombinirala frizuru, šminku, ma sve!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Martina, potrudit ću se da ih bude više :D a imam i jednu zanimljivu suradnju s prijateljem u planu :D :D

      Izbriši
  4. Jel vjeruješ da nisam nikad bila ni na jednoj reviji xD A baš bih voljela otići. Lijepa ti je suknjica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebalo bi napraviti revije gdje predstavljaju i šminku tako da mogu i nas zvati ponekad :P i hvala ti :)

      Izbriši
  5. Dobro, što čekaš ti s tim lotom? :D Baš mi je drago da vam je bilo super, kako i ne bi u takvoj atmosferi i s predivnim revijama :) Pratila sam malo revije na netu i mene je oduševio Ivica Skoko, sad više ne znam u kojoj večeri je on bio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E ne znam ni ja, strah me da me sreca prode :D On je bio prvu večer i jako mi se sviđa njegova kolekcija, najviše mi se svidjela ona duga ružičasta haljina :)

      Izbriši
  6. Nisam fan A.Dojčinović, ali bih rado išla na jednu reviju, takve stvari me dosta zanimaju :D Slatke ste :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebamo se svi jednom pojaviti na nekoj :D hvala ti :) :*

      Izbriši