Pokreće Blogger.

Recenzija - Maybelline Hydra extreme ruž za usne


Nevjerojatno da vam tek sada tipkam o ovim ljepotanima, a već toliko dugo ih imam. Sigurna sam da ste na policama uočili ove ruževe jer im je cijena jako pristupačna i jeftinija od uobićajenih Maybelline ruževa. Mene je svakako zanimalo jesu li dobri, a kada sam naletjela na akciju nisam dugo čekala, već sam odmah kupila dva.

Kada prošetate do Maybellineovog stalka i swatchate ruževe iz ove linije primjetit ćete da većina njih ima gomilu šljokica. Meni šljokice nisu prvi izbor pa sam sretna što sam ipak uspjela naći nijanse koje ih ne sadrže (iako ih ima još, ali meni su ova dva bila najljepša).
Sljedeće što ćete primjetiti jest ambalaža. Jednostavno, ali ipak uočljivo pakiranje u crvenoj boji. Plastika od koje je izrađeno nije nešto posebno kvalitetna, ali za tu cijenu se ne mogu žaliti. Na dnu ruža možete vidjeti o kojoj se nijansi radi, iako naziv nijanse nema veze s bojom ruža.


Tekstura ovih ruževa je poput balzama, čak imam osjećaj kao da imam neko njegujuće ulje na usnama. Baš poput balzama vam mogu malo i isušiti usne, ali ne jako i tek nakon dužeg nošenja. U početku su izrazito sjajnog finiša, a nakon nekog vremena prelaze u stain koji će trajati 2-3 sata na vašim usnama, ali neće izdržati jelo te ćete morati popraviti, što nije problem jer vam doslovno ne treba niti ogledalo zbog njihove teksture. Vrh ruža je zanimljivog oblika i savršeno se liježe na moje usne. Pigmentacija je također odlična. Ne razlijeva se van usana, bar tijekom ovih hladnijih mjeseci, niti se uvlači u borice. Ruž ima lagani cvjetni miris koji ćete jedva primijetiti. :)



  
Nijanse koje sam kupila su Windsor Rose i Dark Rosewood. Windsor Rose je jedna lijepa ružičasta nijansa koja će pristajati većini ljudi, a ja sam ju proslijedila mami jer imam već dosta sličnih nijansi. Dark Rosewood na meni izgleda kao kombinacija crvene i koraljne, nemoguće za opisati i pod svakim svjetlom drukčije, a intezivniji je uživo, nego na swatchu (swatch na ruci vjernije prikazuje boju). Volim je nositi svaki dan uz maskaru. :)

Lijevo je Dark Rosewood, a desno Windsor Rose.






 Cijena jednog ruža je oko 30 kuna što nije puno kada uzmete u obzir da dobijete kvalitetan proizvod lijepe teksture.
Meni su ovi ljepotani divni i svakako vam preporučam da prošećete do Maybellineovog stalka i pogledate ima li neki za vas. :)

Kakav finiš ruževa preferirate? Sviđaju li vam se ovakve nijanse? Jeste li ih možda isprobale?

Broj komentara: 14

  1. Nijanse su baš lijepe, a na usnama djeluju skroz hidratantno...

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala, volim mat i kremasti finiš ruževa. Predivne su obje nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam dark rosewood, a planiram uzeti i windsor rose. Predobri su mi

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš lijepo izgledaju na usnama, ali ja baš i nisam pronašla neku nijansu za sebe koju bih odmah kupila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je isto trebalo neko vrijeme da nađem, ali eto ove dvije su mi super :D voljela bih da ubace još nijansi koje nemaju šljokica :)

      Izbriši
  5. Jako lepe nijanse, predivno ti stoje i jako kvalitetni karmini :) <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Nijanse su mi baš lijepe. Imam puno maybelline ruževa i odlični su mi i imaju velik izbor nijansi. Ove nisam još isprobala ali planiram jer sam ih već gledala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja još nisam isprobala one klasične, ali bih voljela one nove mat isprobat :)

      Izbriši