Pokreće Blogger.

Vlog - Bipa Fashion.hr Dan 2&3


Razmišljala sam bi li vam bilo zanimljivo gledati neki vlog, za početak dosta kratki s manje priče i nisam bila sigurna kako ćete reagirati. No, odlučila sam ga ipak snimiti da vidim kako vam se čine vlogovi kao materijal za gledanja, iako vjerujem da ih neću često snimati jer mi se ne događaju zanimljive stvari svaki dan. Uglavnom, u vlogu idete sa mnom na Bipa Fashion.hr! :D

Ne znam jeste li ikada bile na reviji, ali meni je to baš zabavno. Obožavam gledati kreacije naših domaćih dizajnera koje izuzetno cijenim, a sigurna sam da bih i kupovala neke stvari kada bi moj novčanik to dopustio.
U ovom vlogu ćete vidjeti dio drugog i trećeg dana poznatog Bipa Fashion.hr-a kojeg sam posjetila i prošlo ljeto. Bilo mi je jako zabavno i lijepo, a žao mi je što nisam više pričala s vama. Ispravit ću to sljedeći put. :)

Sada vas ostavljam s vlogom i slikama, a vi mi recite kako vam se sve to zajedno čini, što mislite o našim dizajnerima i tko vam je najdraži. :)










Pišem vam uskoro! :*

2 komentara

  1. Lepotica krasnog glasa. Jako si se lepo obukla, svaki dan :) Envy Room je moj favorit i imaju izvrsne kreacije koje bih, možda nekada, volela obući :D Nastavi s vloganjem, ide ti fino :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Misha <3. Meni je također Envy Room favorit i nadam se da ću si jednog dana moći priuštiti njihovu haljinu. :) Hoću, kada bude opet neko zanimljivo događanje, ili dan. :D

      Izbriši