Pokreće Blogger.

[ESSENCE WEEK - Day 1] The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited


 Prvi Essence tjedan na blogu započet ćemo s maskarom iz nove postave - The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited. Dugo ime, duge trepavice.

 Svi znate (bar se nadam) da maskare treba često mijenjati jer je nanosimo na područje koje je najbliže našim osjetljivim očima. Ako koristite maskaru duže od predviđenog, riskirat ćete gadnu infekciju koja može imati teške posljedice. Moj savjet je da radije kupujete jeftinije maskare koje ćete mijenjati svaka 3 do 4 mjeseca, umjesto da kupite jednu skupu koju ćete pokušati koristiti godinu dana (iako je većini maskara rok nakon otvaranja 6 mjeseci).
Ova dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži u količini od 10 mL za cijenu od oko 24 kune.


Daje efekt produženih i razdvojenih trepavica, bez sljepljivanja i grudica. Ako tražite maskaru koja će definirati vaše trepavice, a biti prikladna za svakodnevne obaveze, ova bi mogla biti za vas.
Toliko je lagana da imate osjećaj da nemate ništa na trepavicama i zato je ja volim nositi na faks.
Kod mene do pojave razmazivanja (ali zaista minimalnog) dolazi nakon 6-7 sati pa je zato taman za radni dan. Čak i kada se malo razmaže, vrlo se lako obrišu ti tragovi. Ne trusi se u smislu da opada u grudicama koje se vide na podočnjacima.
Četkica nije gumena, već klasična i stožastog je oblika. Vrlo lako možete doći do svake trepavice. Lako se skida micelarnom.

Na slici ispod imam uvijene trepavice, ali budući da imam gotovo nepostojeće trepavice, to je kod mene neizostavan korak i ne umanjuje vrijednosti maskare.


Jeste li isprobali ovu maskaru? Koja je vaša najdraža maskara? Dajete li priliku jeftinijim maskarama?

*PR proizvod

3 komentara

  1. Uvijek dajem priliku jeftinijim maskarama, pogotovo essencovim jer su odlicne, ovu nisam jos isprobala ali mogla bi. Sve pohvale za fotografije

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se ovaj koncept postova. :) Dobra mi je najava "dugo ime, duge trepavice! :D Valja se umorit dok ga izgovoriš. :D :) Ovu maskaru nisam probala, a mislim da ni neću jer preferiram maskare s gumenim četkicama zato što mislim da one najbolje podignu trepavice. Najdraža mi je maskara iz Oriflamea The One Wonder Lash 5 u 1. Što se tiče nanošenja maskare, uvijek prvo koristim uvijač jer mi onda trepavice budu zadignute do obrva cijeli dan, :) a to koliko je dobra, govore i moje sestrične koje nikad ne koriste uvijač, a trepavice im unatoč tome budu ogromne te uzdignute i uvijene. :) Uvijek dajem priliku jeftinijim maskarama i ne dam velike novce kad ima dobrih po znatno manjoj cijeni. :) Osim toga, uvijek čekam sniženja. :D Eto, napisala sam roman, ali sam detaljno odgovorila na sva pitanja. :D :) I više od toga. :)

    Magdalena Živković

    OdgovoriIzbriši
  3. Bila sam danas u Mülleru i gledala u tu maskaru ali je nisam uzela. Imam barem 4ili 5 otvorenih i dok me potrošim barem dvije, nema kupovanja novih.
    Da. Prednost imaju jeftinije maskare jer ih tako mogu češće mijenjati. Essence ima dobre i pristupačne (cijenom) maskare i to mi je super.
    Ja trenutno koristim Avon Luxe i Supershock. L'Orèal (efekt leptirovih krila- ne znam na eng kak se pise haha). I jos jedna maskara iz njemačke što sam dobila. Ne znam ime al je za 2€ brutalna.
    Najdraza maskara ikad Essence Get Big lashes ljubičasta.

    OdgovoriIzbriši