Pokreće Blogger.

[ESSENCE WEEK - Day 3] Contouring eyeshadow set 01 mauve meets marshmallows


 Isprva sam mislila da se radi o proizvodu za konturiranje lica, no onda mi je u oči upao natpis - eyeshadow set. Ovo je prvi proizvod takve vrste koji sam isprobala, a zanimalo me je li i višenamjenski.

U klasičnoj Essence ambalaži za sjenila dobijete dvije nijanse, jednu za highlight, drugu za konturiranje.
Nijansa za highlight nije dovoljno svijetla za moj duhovski ten, no dobro služi za blendanje rubova tamnijih sjenila. Nanosim je na cijeli kapak kao bazu.
Nijansa za konturiranje je hladnog podtona što odmah moram pohvaliti, budući da često znaju biti narančaste, ili pretople za tu svrhu. Nanosim je u pregib kako bih očima dala dubinu i definiciju, najčešće u kombinaciji s olovkom za oči iz iste linije o kojoj ćete prekosutra čitati.


Sama sjenila se malo truse, više naginju suhoj strani, ali su jako fino mljevena pa se daju lijepo blendati. Trajnost im je uz bazu par sati, nakon toga se počnu lagano nakupljati u pregibu i blijediti, no izdržat će školski dan.


Kao što sam u početku rekla, namjera je bila vidjeti mogu li se proizvodi koristiti i za konturiranje lica. I odgovor je - mogu!
Nijansa za konturiranje je dovoljno hladna kako bi lijepo mogli naglasiti konture lica, a nijansa za highlight dovoljno neutralna kako bi njome mogli fiksirati puder/korektor ispod očiju.
To ovaj proizvod čini mnogo isplativijim jer ne morate kupovati dva različita.

Za cijenu od oko 22 kune dobit ćete 5 grama proizvoda.

Jeste li isprobale ovaj set? Što mislite o konturiranju?

3 komentara

  1. I ja sam najprije pomislila da je za lice, alii bez obzira sto je za oci svakako se moze iskoristiti i za lice.

    Maggie's Blog

    OdgovoriIzbriši
  2. Eto, to mi je isto zbunjujuće? Kako konturirati oči?
    Ne znam još ni lice a kamoli ovo..
    Mislim da ovaj proizvod preskacem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam odmah vidjela da je za oci , medjutim nije me privuklo iz razloga sto u svakoj paleti dodju skoro pa slicne nijanse tako da nisam se odlucila da probam.:)

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši