Pokreće Blogger.

[CATRICE WEEK] Healthy look mattifying powder translucent


Već dugo planiram napraviti Catrice tjedan na blogu, a sada se to konačno i ostvarilo. U mom toaletnom stoliću prevladavaju Catrice proizvodi (a to znate i sami kada gledate koje proizvode koristim u videima) pa sam sretna što vam ovaj tjedan mogu predstaviti pet proizvoda koji se do sada nisu mogli naći na blogu.
Prvi je dan rezerviran za Healthy Look Mattifying translucent puder. Već sam neko vrijeme u potrazi za puderom u kamenu koji će fiksirati makeup bez da me previše matira jer mi je žao što zbog moje masnije t-zone pati ostatak lica i gubi svoj prirodni, zdravi sjaj.

Način na koji sada koristim pudere u kamenu jest da matirajući nanosim samo na t-zonu, a na ostatku lica koristim upravo ovaj Catriceov.
Zašto ga ne koristim za t-zonu? Pa, zato što ne matira onoliko koliko mi je potrebno na tim mjestima i na kritičnim točkama se zasjajim za 3 do 4 sata. Ako nemate masnu t-zonu, ovaj puder će vam i na tom području odgovarati.


Što se tiče ostatka lica preferiram prirodni finiš naspram matiranog jer izgleda ljepše i svježije. Obrazi su mi suhi pa uz matirajući puder sve zajedno i ne izgleda baš lijepo, ali s ovim puderom su oni puno ljepšeg izgleda i cijelo lice izgleda prirodnije.
Puder fiksira makeup tako da na njega možete dalje nanositi proizvode u kamenu, bez da vas pri tome zacementira.

Možete vidjeti kako izgleda na licu na fotki ispod (obrazi, čelo):


Budući da imam ten duha koji se sakrio u podrum i nikada nije vidio sunce, bitno mi je da puderi koje koristim nisu pretamni. Zaintrigiralo me što na ovome piše da je translucent, a samim pogledom na njega vidi se da ipak ima nešto pigmenta. No, toliko je fino mljeven da mi nije predstavljao nikakav problem i nije se vidio na licu. Ipak, onima koji su još svjetliji od mene (ima li vas uopće? :D) možda će biti pretaman pa ga prvo swatchajte u drogeriji.


 Sadrži 9 grama proizvoda zapakiranih u običnu plastičnu ambalažu, ali uz prekrasan reljefni izgled. Mislim da mu je cijena oko 30 kuna, no to ću morati još provjeriti.

Jeste li isprobale ovaj puder? Volite li prirodan, ili mat finiš na svome licu? Koji je vaš najdraži puder u kamenu?

*PR proizvod

2 komentara

  1. Imam isti tip kže kao ti i koji god catrice puder u kamenu sam do sada probala, izazivao mi je prištiće po licu pa me već pomalo strah probati još jedan jer su mi osim toga ok. imam mješovitu kožu koja je uz to prilično osjetljiva pa mi dosta proizvoda izaziva nered na licu. želim točno taj efekt koji spominješ na licu i kombinacija dvije vrste fiksirajućeg pudera na licu mi još nije pala na pamet, ali ideja je genijalna :D zvuči mi super puder, ali kažem, čak mi i prime and fine kojim su svi oduševljeni izaziva prištiće pa ne znam bi li bilo pametno isprobati još koji catrice kompaktni puder :) sviđa mi se recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam neki Catrice puder(ne znam tocno ime).. Dobar mi je ali sam mu vec dotaknula dno.
    Kada ga potrosim, vrlo vjerojatno cu kupiti ovaj puder. Nemam masnu kozu lica i bit ce mi dobar. Jedino sto sam dosta svijetla, ali vidim da si i ti, ali ako je tebi dobar- mislim da ce i meni biti..

    OdgovoriIzbriši