Pokreće Blogger.

[CATRICE WEEK] Liquid Camouflage 010 Porcellain


 Svi smo bili tužni kada su izbacili Maybelline Fit me korektor iz hrvatskih drogerija i vjerujem da mnogi od nas tragaju za sličnim korektorom. Puno puta sam pročitala za Catrice tekuću kamuflažu da je dupe, ali sam bježala od nje jer su ljudi pisali da oksidira. No, kako je sa mnom surađivala saznajte u nastavku.
Catrice Liquid Camouflage korektor tekuća je verzija naše omiljene kremaste kamuflaže visokog prekrivanja (o kojoj sam pisala ovdje). Samim time, obećana nam je visoka prekrivna moć, no ovaj put prvenstveno namijenjena za podočnjake za koje je kremasta previše suha.

I zaista, tekuća kamuflaža je upravo takva. Lijepo se nanosi na područje oko očiju i prekriva i moje tamne, crne podočnjake koji su posljedica pokušavanja balansiranja tisuću stvari odjednom. Ne bih rekla da je identična Fit me-u jer je rjeđi i sjajniji, dok kamuflaža više vuče na mat stranu.


Za prekrivanje je potrebno izuzetno mala količina i bolje je da ne pretjerate kada je nanosite jer nećete znati kuda s njom kada krenete blendati. Najradije je nanosim Aurinom spužvicom jer tako dobijem najljepši i najprirodniji finiš. Nakon toga je fiksiram puderom u kamenu i onda sam sigurna da se tijekom dana neće uvlačiti u borice i bit će na mjestu.

Što se tiče oksidiranja, nisam ga primijetila na licu, ali na ruci jesam. U svakom slučaju, ne bih rekla da se toga trebate bojati jer ja na kraju dana nemam narančaste kolutove oko očiju pa vjerujem da nećete ni vi.

Osim podočnjaka, prekriva i manje nepravilnosti i crvenilo na licu što ga čini odličnim korektorom kojeg je uvijek dobro imati sa sobom u torbici, za svaki slučaj.
Moja nijansa je 010 Porcellain, a na slici možete vidjeti swatch i moć prekrivanja crvene i plave kemijske olovke.


Prednost je to što postoji u puno svijetlih nijansi (meni je uvijek noćna mora naći prikladnu nijansu u drogeriji), ali i cijena koja mu je oko 30 kuna za mL.

Mislim da s ovom razinom podočnjaka moram nastaviti koristiti kamuflažu jer je ona definitivno jedini drogerijski (cjenovno pristupačan) korektor koji ih trenutno može prekriti i više se ne mogu provlačiti slabijim prekrivanjem (kada sam dovoljno naspavana dovoljan mi je i Aurin Correct me korektor), ali sam sretna što sada bar znam što kod mene funkcionira.

Jeste li vi isprobale ovaj korektor? Koji je vaš najdraži drogerijski korektor? Muče li vas podočnjaci? :)

*PR proizvod

2 komentara

  1. Imam par kamuflaza ali jedna od Catricea(ne znam tocan naziv) mi je dobra.
    Ali kupit cu i ovu svakako.

    OdgovoriIzbriši
  2. Maybellinov affiniton(kojem sam eto dala priliku u nedostatku inspiracije) mu (Catrice) nije ni do koljena! Catrice je sa ovim proizvodom zaista pogodio formulu i meni odlično služi i u ovom zimskom periodu bez da mi išta uneredi okoločno

    OdgovoriIzbriši