Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] L.O.V The Glowrious highlighting&bronzing paleta 010 Rose Addiction


 Prije nekog vremena na naše tržište stigla je L.O.V kozmetika, sestrinski brend Catricea i Essencea. Zamišljena je kao najozbiljnija članica koja cilja nešto višu starosnu skupinu od prethodno spomenutih brendova pa su u skladu s tim i nijanse te proizvodi klasičniji u odnosu na šarenilo Essencea recimo. Ja sam isprobala nekoliko proizvoda od kojih mi se najviše svidjela paleta koju ću vam danas predstaviti.

The Glowrious highlighting&bronzing paleta dolazi u čvrstom kartonskom pakiranju koje je presvučeno zlatnim filmom zbog kojeg djeluje luksuzno i odmah u startu skuplje u odnosu na Catrice (a i cijena je u skladu s time viša). Unutra se nalazi ogledalce što u zadnje vrijeme sve više cijenim jer je to spas kada u hotelskoj sobi imate jedno ogledalo s lošim osvjetljenjem, a s još ste dvije cure u sobi.



Unutra se nalaze iluminator (soft illuminator), highlighter (metallic highlighter) i bronzer (luminous bronzer, a verzija koju imam je 010 Rose Addiction.

Iluminator je puder u kamenu koji nema šljokice, već licu daje lijepi sheen zbog kojeg djelujete svježe. Ja ga volim koristiti na cijelom licu kao puder kada želim blještaviji završetak (ali t zonu matiram odgovarajućim puderom).

Highlighter je zaista metalik završetka, a boje šampanjca. Meni paše uz 90% lookova koje svakodnevno rotiram pa u zadnje vrijeme uglavnom njega koristim. Lijepo se nanosi, nema velike šljokice, već sitni shimmer. Nije toliko intenzivan kao recimo The Balm Mary Lou, nego je (za mene) taman za svaki dan i može se lijepo nadograditi.

Bronzer nije toliko taman kako se čini u panu, već je više kao highlighter za lagano osunčanu kožu. Nisam ga pretjerano koristila jer sam trenutno blijeda kao krpa pa mi bronzer sa shimmerom nikako ne pristaje, ali mislim da ću ga tijekom ljeta često koristiti.



Isprva sam mislila da neće biti previše razlike između L.O.V i Catrice kozmetike, no dosadašnje iskustvo mi govori suprotno. Koliko god obožavam Catrice (njihovi proizvodi čine najveći dio moje svakodnevne rutine), L.O.V me svojim proizvodima osvojio i jedva čekam isprobati nove. U sljedećim tjednima ću vam predstaviti još nekoliko proizvoda, ali već sada mogu istaknuti da mi se jako sviđaju lakovi.

Cijena za ovu paletu je oko 110 kn (sadrži sveukupno 12.5 grama proizvoda).

Kako se vama čini ova paleta? Jeste možda isprobale nešto od L.O.V kozmetike? Pišite mi!:)

*PR proizvod

2 komentara

  1. Ova paleta je predivna.Imam lak za nokte i odličan je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam dva i stalno njih koristim, druge sam skroz zapostavila! :)

      Izbriši