Pokreće Blogger.

[CATRICE WEEK] Ultimate Stay ruž 150 Chocolate Kiss



Moj najdraži makeup proizvod je vjerojatno ruž za usne. Imam ih toliko da me strah izbrojati koliko točno i trudim se svaki dan koristiti drugi. Naravno da sam i za Catrice tjedan morala isprobati ruž (a možda i dva) kako bih vama mogla prenijeti svoje dojmove.

Ultimate Stay ruževe zamijetila sam na policama još prošle godine, ali se nikada nisam odvažila kupiti jedan jer nisam sama sebi mogla opravdati općenito kupnju novog ruža.
Od Catrice ruževa probala sam samo klasičnu liniju koja mi je okej, ali nije sad ništa spektakularno pa me baš zanimalo kakva je ova jer nitko nije pisao o njoj.

Kod Ultimate Stay ruževa nisam bila sigurna ni kakvog su završetka, no nakon isprobavanja mogu reći da su kremasti koji nakon nekog vremena prelaze u polumat finiš.
Bullet ruža nije klasičan, već je okrugao i odrezan pa mi je trebalo nekoliko nanošenja da se naviknem na to, ali sada bez problema i greškica nanesem ruž u najkraćem roku.


Ruž klizi po usnama i odlične je pigmentacije. Ne naglašava borice usana, ili suha mjesta više od ostalih ruževa, a traje na usnama jako dugo i može izdržati čak i nemasno jelo.
Ima ugodan miris i jedina mana mu je što se nakon dužeg razdoblja odloži u boricama pa izgleda malo smiješno kada se nasmijete (taj problem imam npr i s Nyx Soft Matte ružem, ali je ovdje manje izraženo).
Koristim ga kao i većinu ostalih ruževa uz prethodno nanošenje balzama pa mi nije isušio usne.


Nijansa Chocolate Kiss je jedna tamna nude nijansa koja sadrži u sebi malo smeđe i malo crvene, ali nije dodatno naglasilo žutilo zubi što me pozitivno iznenadilo.



Sve u svemu, ova linija ruževa mi je puno draža od klasične i više bih je preporučila, pogotovo ako vam je bitna trajnost.

Cijena mu je oko 40 kuna i često se može naći na popustu.

Jeste li isprobale ovaj ruž? Koji su vam Catrice ruževi najdraži? Koji su vam općenito najdraži drogerijski ruževi? :)

*PR proizvod

1 komentar

  1. http://www.itgirl.hr/component/easyblog/essence-catrice-proljetni-ljetni-proizvodi-2016?Itemid=101 imas ovdje o tom ruzu ;)

    OdgovoriIzbriši