Pokreće Blogger.

[ESSENCE WEEK] Vibrant Shock Lash&Brow gel mascara 05 copper up!


 Jeste li ikada tražile maskaru sa šljokicama, zlatnu maskaru, ili nešto slično po drogerijama? Niste? E pa ja jesam. I nikada je nisam uspjela pronaći. Možda je ovim proizvodom moja potraga završila, to ćete saznati u nastavku.

Kada sam otvorila Essence paketić automatski sam pomislila da je ovo tuš, no onda sam shvatila da se radi o maskari za trepavice i obrve. Brončanoj! Ne moram vam više govoriti koliko volim tu brončanu, možete je naći u raznim varijacijama i proizvodima u mom stolu za šminkanje, ali i po cijelome domu u obliku raznih ukrasa. A sada je evo imam i za trepavice.

Odmah ću reći da Lash&Brow gel maskaru u nijansi 05 copper up! nisam koristila na obrvama jer naprosto ne furam takav stil, ali ako netko želi - samo naprijed!
Koristila sam je na trepavicama i to kao top coat, a upravo bih tako i opisala ovaj proizvod. Nanesete ju nakon što ste nanijele maskaru i spremne ste za party, ili faks u mom slučaju. Ja je nanosim na vrhove trepavica jer mi tako izgleda lijepo. Nije prenapadna pa je možete koristiti i na svakodnevnoj bazi, ali svakako će dobro doći za neki tulum.


Ima praktičnu četkicu kojom možete lijepo zahvatiti željeni dio trepavica (ili obrva), a dolazi u količini od 2.5mL.


Nisam primijetila nikakvo razmazivanje, mrljanje, niti slične pojave. Trajala je na trepavicama koliko i ona maskara koja se nalazila ispod nje.

Mene zanima vaše mišljenje, biste li koristile ovakvu maskaru, jeste li to možda već i učinile? Što mislite o maskarama u boji? Pišite mi u komentarima! :)

*PR proizvod

1 komentar

  1. Ajme vidjela sam ovo na policama i šokirala seje. Sviđa mi se ideja ali ne vidim sebe sa tom maskarom, jer sam dosta casual tip.

    OdgovoriIzbriši