Pokreće Blogger.

[SKINCARE] Bocassy clean&tone micelarna


Micelarne vodice mijenjam stalno, ali uglavnom rotiram iste brendove. Sada sam konačno isprobala i jednu novu pa sam vam odlučila prenijeti svoje dojmove.

Za Bocassy sam čula još davnih dana i imala želju kupiti njihovu kremu za lice, no ona je u međuvremenu izašla iz asortimana (uvijek čekam s kupovinom preparative dok ne potrošim ono što imam pa mi tako znaju promaknuti neke stvari). Ovo je prvi put da isprobavam proizvod toga brenda pa sam bila jako znatiželjna hoće li biti poput ostalih.


Bocassy clean&tone micelarna proizvedena je u Hrvatskoj što je plus u mojoj tekici. Moju je pažnju privukao njen sastav koji je drukčiji od prethodnih micelarnih koje sam koristila jer ova sadrži ružinu vodicu, glicerin i ekstrakt kamilice zbog čega djeluje umirujuće i ne isušuje lice. Sadrži i ekstrakte ginsenga i nevena, ali i hijaluronsku kiselinu.
Ne sadrži parabene, alcohol denat, silikone i mineralna ulja, no sadrži parfem za koji nemam informaciju je li hipoalergen, ili nije, ali meni nije stvarao probleme (nalazi se pri kraju sastava).


Zbog svog (u usporedbi s ostalim) bogatog sastava, ovu micelarnu nekada ne koristim samo za skidanje šminke, već i kao tonik prije kreme za lice.
Efikasno skida svu šminku (osim vodootporne maskare za koju koristim dvofazni odstranjivač jer ju nijedna micelarna ne uspijeva skinuti). Ne ostavlja ljepljiv osjećaj na licu, no ako je koristim za skidanje šminke uvijek nakon nje operem lice nekom drugom čistilicom jer oduvijek provodim dvostruko čišćenje kako bih zaista bila sigurna da na mojoj koži nema tragova šminke kada idem u krevet.


Nije mi isušila lice, nije mi izazvala nepravilnosti i već sam je pola potrošila. Sadrži 200mL za cijenu od oko 60 kuna.

Koja je vaša najdraža micelarna? Jeste li isprobale ovu Bocassy micelarnu? Provodite li dvostruko čišćenje? Pišite mi! :)

*PR proizvod

1 komentar

  1. Jako zadovoljan s njom... Cim sam vidjela sastojke odmah sam ju uzela.. Super

    OdgovoriIzbriši