Pokreće Blogger.

[ESSENCE WEEK] Fresh&Fit Awake Primer


 Svi znate da obožavam prirodni make up s puno sjaja i svježine pa ne čudi da sam se jako veselila isprobavanju Essence Awake primera.

Dolazi u praktičnoj i lijepoj tubici koja olakšava doziranje.

Na ambalaži je navedeno da služi za zdravi sjaj i smanjivanje pora. S prvom tvrdnjom se definitivno slažem, a smanjenje pora nisam primijetila.
Ovaj primer u sebi sadrži sitne svjetlucave čestice (slične onima u L'Oreal True match puderu) i jako je dewy. Možete ga nanijeti klasično kao bazu, ili ga umiješati u puder, a čak ga možete koristiti i kao suptilni highlight iznad tekućeg pudera.

Ja sam ga koristila kao bazu na mjestima na kojima želim sjaj i svježinu, a izbjegavala sam ga na području t zone koja mi se inače masti. Puder prekrije te sitne čestice, no sjaj ostaje i ispod njega što me impresioniralo. Koža mi je djelovala zdravije i svježe što je ono što ja želim od svoje podloge. Nisam primijetila da je skratio, ili produljio trajanje make up-a.

Lako i ravnomjerno se razmazuje i nije potrebno puno proizvoda.

Na slici možete vidjeti kako izgleda na ruci u nešto većoj količini i kako izgleda izblendan, a na licu možete primijetiti sjaj na području obraza koji je tu zbog ovog primera.



Dolazi u pozamašnoj količini od 30mL, a cijenu ću provjeriti kada se nađem u drogeriji (ili je vi nadopunite u komentarima).

Ako vam ne smetaju sitne svjetlucave čestice (ne bih ih baš nazivala šljokicama jer su one za mene puno veće i grublje) i ako volite zdrav sjaj lica, možda želite nešto svježine tijekom ovih hladnih dana, ovaj bi proizvod mogao biti za vas pa ga škicnite u sljedećem posjetu drogeriji.

Koristite li primere? Jeste li isprobale ovaj? :)

*PR proizvod

1 komentar

  1. Fora je, podsjeća na laganiju verziju Catrice Wake me up primera. Divno, lijepo lice. Volim tvoj minimalan makeup, taman da akcentuje ono što treba.

    OdgovoriIzbriši